maandag 13 september 2010

Een blik in de keuken van Jamie Oliver...

Jahh.. wij zijn fan.. mijn man en ik hebben een aantal kookboeken, de dvd's van de serie At home with Jamie. We kijken regelmatig hoe was het ook al weer. Het leuke aan de At Home serie van Jamie is dat hij ook adviezen geeft van hoe je moet omgaan met de moestuin.

Om aan het begin te beginnen, deze zomer waren we met de boot weg vanwege mijn schouderblessure konden we niet ingewikkelde dingen doen.. dus we hebben onze vakantie gehouden op de boot (eilandhoppen) en alleen met rustig weer varen.

We waren op Texel waar ik voor het eerst de Jeanne 'd Arc Living heb gekocht in een heel prettig winkeltje in Oudeschild (weet even niet meer de naam, maar als je eens in Oudeschild komt aan de haven schuin achter de viskar!) en toen we 2,5 week later weer terug kwamen lag er een nieuwe en die heb ik meteen ook meegenomen.
Maar goed we dwalen af.

Daar heb je ook (in Oudeschild dus) Kees de Waal (hij zit ook in Den Burg met een mega grote winkel met allerlei leuke hebbedingetjes).
Goed ik dwaal weer af.
Daar heb ik (waar gaat dit over!) een kookboekenstandaard gekocht.

En ja hoor we zijn waar ik uiteindelijk naar toe wilde, met deze standaard.... heb ik een uitstalling gemaakt, met Jamie Oliver's kookboek At home with Jamie (nederlandse versie) en wat tomaten, uien, aardappelen en worteltjes uit de tuin.
Ik vind het wel geslaagd.
En het recept hebben we vorig jaar ook een paar keer gemaakt met onze eigen tomaten het is heerlijk!! 
Ik zou bijna zeggen Eet Smakelijk

7 opmerkingen:

  1. Hallo Anita
    Ik kom via via op je gezellige blog en ga je zeker volgen.Leuk hoor je foto en het ziet er lekker uit als ik het plaatje in het boek zo zie.Uhh ik heb alleen het probleem dat ik niet zo van koken hou,dus bij mij moet het wel eenvoudig zijn .
    Groetjes Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik kan het recept net niet lezen......
    Ziet er in ieder geval heerlijk uit.
    Fijne week
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En het recept????

    Ook ik kan het echt niet lezen!!!

    Maar het plaatje is heerlijk!!!

    Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er lekker uit. Knap hoor van je man 1ste na een lange tijd geen wedstrijden doen. De mikki markt organiseerd altijd braderien, en markten kijk maar eens op http://www.mikki.nl/ daar zie je alles staan. Wij gaan eigenlijk altijd alleen maar naar de kofferbakmarkt want dat vinden wij de leukste. Groet Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammie jammie wat gezond en lekker ziet dat eruit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er heerlijk en prachtig uit! Ik ben ook fan van Jaime!
    Misschien dat je het recept eens wilt plaatsen? Het ziet er heerlijk uit op het plaatje, en volgens mij zonder vlees ook toch?
    Heel mooi gestyled..
    Groetjes
    Dani

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dag Anita

    Bij het zien van deze opname.....krijg ik spontaan trek in iets lekkers..... ben n.l. een lekkerbek en hou van het bourgondische.

    Groetjes, Joop

    leuk dat je mijn blog hebt gevonden en er een reactie hebt achter gelaten...jou blog spreekt mij direct aan , dus ga ik jou fotowerk ook volgen.....je mag over de kwaliteit van jou opnames toch niet ontevreden zijn...komen we later nogwel eens op terug.

    groetjes en een hele fijne zondag gewenst, Joop

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een berichtje achterlaat, heel erg bedankt.

Populaire berichten