zondag 26 september 2010

Update ziekenhuis

Bedankt voor al jullie lieve wensen en reacties.

Ik kan nog niet heel lang achter de computer zitten maar hier even een update over mijn ziekenhuisbezoek.
ook kan ik nog niet echt foto's maken het fototoestel is te zwaar, dus hieronder nog een paar foto's van vorige weekend.

Mijn verhaal... ik zeg neem er een kopje koffie/thee bij want het is een heel verhaal.
Ik ben 2x van de winter bij ons op de steiger gevallen het was glad.. en voor ik het wist lag ik op de steiger.
Daarna heb ik een tijdje rond gelopen met een zere arm/schouder maar ik eigenwijs als ik ben dacht.. het gaat wel over dus na 2 maanden ben ik eens, op "verzoek" van mijn man,  naar mijn dokter gegaan, deze zei...ach een beetje stijf het gaat wel over en anders over een aantal weken weer terugkomen.
Ik was blij en dacht zie je wel... maar het ging niet over dus weer naar dokter die mij door naar de fysio stuurde de fysio is een paar weken bezig geweest en die zei toen...ik stop er mee er zit iets niet goed en ik wil dat je het laat nakijken in het ziekenhuis.
Dus afspraak gemaakt eerst bij de dokter daarna in het ziekenhuis (dat gaat niet zo snel). In het ziekenhuis zijn er foto's gemaakt en er is een spuit in mijn schouder gegaan om de slijmbeursontsteking weg te halen.
Die slijmbeursontsteking was eruit maar de pijn bleef en de dokter gaf aan dat er een echo gemaakt moest worden want hij zag een fractuur, het kon een oude niet goed geheelde breuk zijn maar het kon ook een nieuwe zijn die nog moest helen. Op de echo was helemaal niets te zien en de orthopeed zei wat zullen we doen maar weer naar de fysio?
Ik was op dat moment zeer bijdehand en ik zei tegen hem want hij had nog niet naar de foto's gekeken, u zei de vorige keer dat u een fractuur zag. Dus hij keek naar de foto's en toen zei hij nee geen fractuur (hier moet nog een keer over gesproken worden) maar een inpingment (beklemming). Dus dat betekend dat mijn schouderkop niet genoeg ruimte heeft om te bewegen en er ruimte gemaakt moest worden, dat doen ze middels schrapen, dus vandaar afgelopen donderdag mijn ziekenhuisbezoek.

Ik moest een nachtje slapen het is een "kijk"operatie van 3 kwartier ongeveer en er wordt een pijnstillingsblok geplaatst in mijn nek/hals zodat je die eerste 16 uur geen pijn hebt.
Dus donderdagochtend 11uur aanwezig, 12 uur lag ik al op die zaal voor de OK en daar werd een infuus en het blok ingebracht... dat blok...mmm was niet prettig er wordt geprikt op een pees/spier zoals je dart maar dan van dichtbij er wordt vloeistof naar binnen gebracht en dat geeft een stekende pijn in bijvoorbeeld je schouder, arm, vingers maar ook in je borst maar goed 10 voor 1 werd ik naar de OK gebracht.. Waar alleen maar heren waren en er werd gelachen om mijn grote tenen die had ik voor de gelegenheid met vlindertjes gelakt.
Kwart over 2 werd ik weer wakker met het gevoel dat mijn hand op mijn buik lag de zuster kwam en haalde mijn arm onder mijn rug vandaan! Ik voelde helemaal niets!

's avonds was ik naar de wc geweest en ik lag eindelijk weer in mijn bed je kent het wel.. infuusstok mee nog zo'n schattig operatiekleedje aan toen ik naast mijn lichaam naar mijn arm keek....ARM WEG! Ik schoot in een paniekreactie zeg tegen mijn man.... mijn arm is op de grond gevallen......maar dat was een reactie (waar we nu nog om moeten lachten) een halve seconde later begreep ik het natuurlijk.

Om een uur of half 6 stond mijn arts weer voor mijn bed en vertelde: wij hebben wel een kijkoperatie uitgevoerd en alles keurig weer dichtgenaaid maar helaas kwamen we tijdens de operatie er achter dat U niet te weinig ruimte in uw schouder hebt maar te veel!!!!! U heeft een instabiele schouder, dit moet met een ander soort operatie worden gedaan, dus U komt over 2 weken naar de poli daar worden de hechtingen eruit gehaald en zal ik U vertellen wat we precies gaan doen.
Deze operatie duurt ongeveer 1,5uur en U moet ongeveer/minimaal 3 nachtjes blijven..............en ook een pijnstillingsblok!
Dus we zijn nu aan het herstellen van een operatie waar ze alleen gekeken hebben foto's gemaakt en de pijn is nog niet weg!
foto gemaakt door mijn nichtje
nog maar een foto van kamp Westerbork


dit is mijn favoriete foto op dit moment!

38 opmerkingen:

 1. Meid wat een verhaal !!!...tjeeeee....nou hoop dat alles uiteindelijk goed gaat komen......hoe is het nu met de pijn dan???..fijne zondag ...liefs Ria...zeg uh...je volgt me nog niet hoor....vind je mijn blog niet leuk dan???? hahahhah!! liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mutzzzzzzzzzz.............ben ikke............ha hahahhaha!! zag ut...............groetjesss....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och meid...daar ben je dan lekker klaar mee. Kun je over een paar weken weer naar het ziekenhuis! Maar er mee blijven lopen is natuurlijk ook geen optie...laten we maar hopen dat je in ieder geval na die tijd van de ellende af bent, zodat alles niet voor niets is geweest!

  Ik wens je nu een spoedig herstel toe, ik hoop dat de pijn wat minder wordt!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat een nasleep door een valpartij!!

  Begrijp ik nu dat de val er misschien helemaal niet mee te maken heeft...door het teveel aan ruimte?

  Je bent er maar mooi zoet mee, wat balen meid. Hopelijk word je na deze operatie verlost van de pijn. Wat energieslopend, als je er al zo lang mee rond loopt!

  Ik wens je ontzettend veel sterkte!
  Kom maar even bij...

  Fijne zondag, lieve groetjes Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch wel...ik dacht misschien een samenloop van omstandigheden was, dat dit toevallig ook ontdekt werd, door de pijn die je hebt opgelopen tijdens de val. Maar je hebt vanaf de val dus een paar keer met de schouder uit de kom gelopen...dat doet toch ook enorm veel pijn!

  Sterkte meid..nu ook gaan rusten hoor;-)hihi

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Anita,
  Tsjonge, wat een tegenvaller zeg!
  Succes met bijkomen en herstellen, èn natuurlijk met het voorbereiden op de volgende operatie..pfff.
  Ik vind je paddestoelenfoto echt prachtig!!!
  Groetjes Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tjemie...niet normaal...
  En dan eerst ook nog weer door willen sturen naar de fysio....
  Heel veel sterkte...!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ellende he die steigers. ik ben er als de dood voor. Vriendin waar we mee aan het varen waren viel echt tussen wal en schip doen ze even niet oplette. Meid wat een ellende. Wens je beterschap en mmmmmm wat een vervelend ding is zo'n pijnstillersblok. Sterkte ermee. Liefs Leni
  Ps Ik blijf genieten van je foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jemig wat een toestand zeg. Lijkt me een heel pijnlijke en vervelende tijd voor je.
  Succes met het herstellen en sterkte met wat komen gaat.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jakkes dat zal niet het bericht zijn geweest waar je op zat te wachten. Veel sterkte in ieder geval, zowel met herstellen als voor de nieuwe operatie.
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje wat een uitglijer kan veroorzaken zeg en je bent er nog niet. Sterkte met herstellen van deze operatie en succes alvast met de volgende.

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Anita, poeh wat een verhaal ! Ziekenhuis in en uit, naalden, prikken, gevoelloos bah . . . nou ik wens je veel sterkte, vooral voor over een paar weken. Greetz Lejo (In den Uylenbal)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt!!
  Wat een ellende allemaal!
  Heel veel sterkte en ik hoop dat ze je instabiele schouder weer "op kunnen knappen"!!

  Leuk dat je een berichtje op mijn blog hebt achtergelaten. Ben gelijk even bij jou gaan gluren!

  Groetjes en veel sterkte deze week!

  Ik ga je volgen hoor!

  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. PS Zou ik je prachtige foto van de paddenstoel mogen gebruiken in mijn klas?? Ik hoor het wel van je!

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een ellende door een val .Echt balen dat nu weer een operatie moet ondergaan straks .Ik wens je veel sterkte.Mooi je foto's van de paddestoelen ,ik probeer ook foto's bovenaan mijn blog te krijgen maar dat lukt me nog niet .Hou je haaks hoor!!
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oohh wat een gedoe zeg, en je bent er nu nog niet van af, wat naar voor je.
  En je paddestoelen header wat mooi zeg.
  sterkte met alles, groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel veel beterschap. Wat vervelend en pijnlijk allemaal. Ik hoop dat je snel hersteld.
  Wat een gaaf blog heb je. Mijn complimenten.
  Bedankt voor het bekijken van mijn foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Langdurige kwestie....hoop dat het snel beter zal gaan.

  prachtige opname van deze mooie paddestoel.

  groet, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Anita
  Heel erg bedankt voor je hulp en uitleg .Het was even zoeken maar het is gelukt
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Anita,
  meid wat een verhaal zeg, en nu moet je dus nog voor een tweede keer,nou ik wens je heel veel sterkte en beterschap en hoop dat dan de pijn eindelijk weg is. Zie dat ik je nog niet volg dus ga ik dat nu doen en wat een prachtige paddestoel,lieve groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hallo, dank je wel voor je reactie op mijn blog, en dat je me gaat volgen. Ik ga me ook aanmelden hier, en dan meteen even rondkijken.
  Fijne dag, groetjes Jacqie

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Anita, leuk dat je mij gaat volgen, ik ga jou ook volgen.
  Ik heb je ziekenhuis story gelezen, getver wat naar allemaal!
  Ik hoop dat het allemaal weer goed komt.
  Ik lees dat jij al net zo`n doordouwer bent als ik, vallen en gewoon doorgaan.
  Ik viel hard op mijn heup en dacht, ik kan erop staan dus niet gebroken, gewoon doorgaan en logisch dat het pijn doet.
  Tot ik na een dag of 10 echt niet meer kon staan/lopen.
  Toen ben ik pas een foto gaan laten maken, het was gekneusd maar ik heb er tot vandaag last van.
  Ik herken dus veel in wat jij schreef.
  Maar het komt vast goed, ik hoop dat je snel weer foto`s kunt maken en achter de computer zitten.
  Sterkte de komende tijd,
  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Tjonge ben er even stil van.
  Hoop dat je snel weer opknapt en dan op naar de volgende...hopelijk dan de laatste operatie.
  Fijne week, rustig aan en liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Tjee Anita wat een narigheid en het is nog voor niets ook,ze hebben met zijn allen lekker opgelet,nu moet je herstellen en dan weer opnieuw,brrrr ik wens je sterkte en hopelijk gaat de 2e keer alles wel goed,mooi de foto van de paddenstoel,doe het rustig aan,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Anita, wat een toestand zeg! Moet je nóg een keer onder het mes, pfffff.....ik hoop dat snel weer goed komt, sterkte!
  Groet Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ohhhh wat een verhaal ik zou ook doorlopen en denken gaat wel over grrrr zo zie je maar en pijn is heeel vermoeiend, ik hoop dat er snel een oplossing komt want je wil erop uit en dingen doen en dit werkt niet mee, wat maak je mooie foto's terecht dat Alma vraagt of ze ze mag gebruiken in de klas, zet hem op he, groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 27. och jeetje wat een gedoe en wat een pijn zul je hebben!!!
  heel veel sterkte meis, we leven allemaal met je mee...

  even een reactie op je vraag;
  de deur in zo'n soort kast kun je makkelijk zelf vervangen door glas, als je het goede gereedschap hebt (oa een frees) en je moet natuurlijk wel een beetje handig zijn!
  Lg. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 28. TOEVALLIG!!! Heb ik afgelopen maart exact dezelfde operatie gehad!!!! Wat een raar gevoel als je arm helemaal verdoofd is he(werd bij mij via de hals verdoofd, en natuurlijk een klein roesje;)).......moet zeggen dat het inmiddels een stuk beter gaat maar nog niet zoals het ooit was, als het dat al wordt .....maar....drie kleine littekentjes verder........moet ik zeggen dat het wel een slok op een borrel scheelt! Enne...NIKS OVERHAASTEN!!! aldus ;)

  Beterschap!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Pffffffffffff wat een verhaal. Ik heb zelf vorig jaar heel wat in het ziekenhuis gelegen en daar wordt je niet vrolijk van. Een positief punt is dat ze weten waar het zit, dus ze kunnen het aanpakken. Heel veel sterkte! en als je er ligt gewoon alles vragen hoor, het belangrijkste is dat je precies volgt wat ze met je doen.

  Ik weet niemand die nog naar de woonbeurs gaat. Je zou een oproepje op je site kunnen zetten. De kadootjes zijn wel schattig, vooral dat schaaltje van de 101 met een hertje, van de ariadne is het een metalen doosje en van de VT 2 bekers. Dus ik ben weer voorzien.

  Groetjes en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hallo Anita
  Wat een narigheid wat een val niet voor gevolgen kan hebben .En zo zie je gaat wel over gaat niet altijd op .Wat een klunzen trouwens die doktoren .Daar snap ik nou niks van .Wens je beterschap . Wat een mooie paddestoelen trouwens bovenaan je Blog . Grt Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ha Anita,

  nou wat een verhaal zeg! Heel veel beterschap en sterkt.
  Ik heb de opberg boeken inmiddels in de webshop gezet onder diverse accessoires. Alle maten staan erbij (wat zijn ze super hé!
  Groetjes van Jayne

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hallo Anita,
  wunderschöne Bilder!!!
  Ganz viele liebe Grüße, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hi there
  thank you for visiting my blog:)
  Of course you can be in my give away:)
  Take care Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Volgens mij komt de film eind oktober uit, maar als je even googled kom je het wel te weten denk ik. Ik vond het boek erg mooi, ben benieuwd hoe de film is, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi Anita, wat jammer dat je weer onder het mes moet. Sterkte in de tussentijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hallo Anita,

  Je hebt een hele mooie blog en je maakt prachtige foto's... en wat woon je mooi..!

  Veel sterkte met je arm en schouder. Wat ontzettend vervelend voor je!

  Fijne dag!
  Nens

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hallo Anita..

  Pff wat een verhaal. Ik weet als geen ander hoe het is om altijd met pijn te lopen in een arm/schouder. En ik weet ook hoe het is om beperkingen te ondervinden, Ik zal je nu niet lastig vallen met mijn verhaal. Maar dat ga ik vast nog wel een keer vertellen op m,n blog..
  Vandaag moet ik trouwens weer naar de chirurg voor controle,, Dus ik ben benieuwd..
  Jij in elk geval heel veel sterkte en kracht om je nieuwe operatie in te gaan.
  Voor nu lieve gr en hou je taai he..
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Een groet vanuit Brabant..
  Een fijne dag gewenst.. groetjes, Nens

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een berichtje achterlaat, heel erg bedankt.

Populaire berichten