donderdag 21 mei 2015

Heel veel inspiratie...

Tjonge wat heb ik toch veel inspiratie gekregen van de workshop van Miranda Degenaars... Ze maakt zo veel mooie dingen, daar wordt ik nou blij van!

Een dame van de revalidatie zwemgroep vroeg me een kaart te maken voor iemand die 70 werd, ze houdt van blauw en er moet iets van een fiets of onderdelen voor een fiets op voor komen. Nou dat is gelukt ;). De cijfers heb ik eerst in de versamark gedoopt en daarna overgoten met shabby blue embossing enamel. Normaal gesproken gebruik ik dat alleen als losse druppeltjes zie hieronder bij het projectje met de zeepaardjes maar zo ziet het er ook prachtig uit! En ga ik het zeker nog een keer gebruiken in een ander project. Om te laten zien dat ik ook wel eens kaartjes maak die het (net) niet zijn hier een kaartje wat mij betreft totaal niet geslaagd is en waar ik dus nog even wat langer over na moet denken. Het idee is leuk maar de kleuren matchen niet en de plaatjes zijn ook nog niet een geheel... Maar al doende leert men dus ook dit komt goed


Ook nog even heel snel met mijn gelli-plate geëxperimenteerd.... Eerst eens geprobeerd met distress inkts want met een beetje geluk mag ik als ik weer hersteld ben tenminste de gelli plate demonstreren tijdens de feestweek bij "de Hobbytheek" in Breukelen. Nog geen resultaten alleen maar experimenten. 


Maar nadat ik met  uitgespeeld was eerst eens flink opruimen in mijn HH want daar kon je niet meer zitten en Renée kwam een middagje knutselen dus er moest ruimte worden gemaakt. 


Zo jammer dat het niet altijd zo kan blijven hoewel het nu nog redelijk netjes is. 

Renée en ik zijn alle twee verliefd op het werk van Miranda dus het moest iets worden ala Miranda... en de stempels van Design by Ryn, die ik onlangs in Eefde bij een stemeplwinkel had gekocht


Ondanks dat we de hele middag heel hard hebben gewerkt en door Rob om kwart voor 7 uit het HH zijn gehaald hadden we beide ons project nog niet af. Vanmiddag heb ik de laatste dingen nog gedaan. Zoals bijvoorbeeld de druppels gemaakt van de shabby blue embossing enamel. Deze kaart plak ik weer op een notebook A5 ar die heb ik nu even niet voorradig dus moet dat nog even wachten. En misschien nog een tekst erop.... Ik had een hele leuke gezien en misschien wil ik die nog wel kopen die zou er perfect bij passen ;)
De kleuren krijg ik helaas niet goed op de foto ik heb het geprobeerd maar onderstaande foto is iets te blauw... In het echt is hij neer turquoise. 


Ik heb de embossing enamel ook gebruikt om een randje te maken langs de rand. 


Hier kan je de druppels goed zien. 

Gisteren had Renée ook een kaartje mee die ze gemaakt had tijdens de workshop van Miranda een paar weken geleden en deze heb ik vanmorgen nagemaakt met de stempels die ik in mijn bezit had. De kleur geel komt er goed uit.... Natuurlijk zijn er verbeter punten maar ik ben er (ondanks dat het geel is) erg blij mee!


En dit is mijn voorbeeld... Het kaartje van Renée. Ja dit was weer een heel verhaal. Maar ik heb ook zo veel ideeën dus ik ga maar weer gauw aan de gang en we spreken elkaar weer gauw!

Groetjes
Anita

1 opmerking:

Wat lief dat je een berichtje achterlaat, heel erg bedankt.

Populaire berichten