zaterdag 18 april 2015

Workshop gegeven in de Hobbytheek, Breukelen


Vandaag mocht ik weer een workshop geven in Breukelen. Altijd een feestje! De dames waren super enthousiast en hebben er weer wat moois van gemaakt.

We hebben gewerkt met stencils/mask en aquarelpotloden. 
Eerst voorzichtig met de aquarelpotloden de stencils gevolgd...daarna met een waterbrush en/of kwastje het voorzichtig uitgesmeerd...zodat je een mooie waterverf effect krijg. 

De vlinders en het mannetje hebben we zwart gestempeld (sommige donkergrijs en eentje met paarse memento de luxe inkt) en daarna met clear poeder heat embossed. Daarna uitgeknipt en opgeplakt. Niet een heel ingewikkeld kaartje maar met een mooi effect en zo veel verschillende uitwerkingen. Stiekem vind ik het kaartje met de bomen en het mannetje van Tim wel heel mooi gelukt...deze ga ik zeker zelf nog eens maken.

Volgende workshop die ik mag geven is aankomende woensdag en dan gaan we een kaartje maken die ik op de Art Specially gemaakt heb bij Hermine Koster. Maar deze moet natuurlijk een beetje aangepast worden naar de artikelen die te koop zijn bij de hobbytheek dus  in plaats met lyra krijtjes waar bovenstaande kaartje mee is gemaakt gaan we werken met distress inkt.

deze is gemaakt op aquarelpapier
en deze met mixed media papier
Beide zijn met dezelfde mooie stempel van Noor Design gemaakt en distress inkt Salty Ocean en Wild Honey  

Ik ben benieuwd wat de dames hier weer van gaan maken... maar dat horen jullie woensdag dan weer...

bedankt voor het kijken
groetjes
Anita1 opmerking:

  1. Dat ziet er weer goed uit zeg !!
    Leuk bedacht met stroken.
    Dat wordt ook weer een toppertje 😃
    Lieve groetjes Karin XX

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een berichtje achterlaat, heel erg bedankt.

Populaire berichten