dinsdag 14 februari 2012

Te lang geleden.

En hier dan toch maar weer een blog van mij.... tja te lang geleden.... maar ja...wat moet ik schrijven???!!

Ik kan schrijven over mijn dag....wat niet echt boeiend is: wakker worden....boodschapje of een bezoek bij therapeut...computeren... televisie kijken... magazines bladeren... helpen met koken...tja en dan mag je weer naar bed.

Ik kan schrijven over mijn schouders.... maar ja.. ik word er al depressief van dus ik kan me zo goed voorstellen dat jullie hier ook wel klaar mee zijn. Hier dan nog wel een update.... er is een MRI gemaakt met contrastvloeistof van mijn rechterschouder... en halleluja er is iets uitgekomen. De spier die boven over je schouderkop ligt die is "flink" ingescheurd en die moet gerepareerd worden een Cuff Repair noemen ze dat. En eventueel wordt ook aan mijn rechterschouder het kapsel ingekort zodat mijn schouder niet meer uit de kom kan schieten (dit zien ze pas als de boel open ligt). Het slechte nieuws is dat de dokter op dit moment een wachtlijst van 14 weken heeft!!! Maar toch ben ik blij.... ik begon aan mijzelf te twijfelen de mensen om mijn heen (UWV en therapeut bijvoorbeeld), dus ik ben toch geen aansteller en dat geeft weer een beetje lucht.

Vorige week zijn manlief en ik naar een park van Landal geweest in het schone Limburg om precies te zijn Vaals. Ik hoef niet uit te leggen dat we schitterend mooi weer hadden...we zijn wel 1 dag later weggegaan de vrijdag dat het zo sneeuwde met de chaos op de weg hebben we laten gaan. Zaterdag in alle rust die kant op gegaan tja en dan zo'n week het is gewoon te kort. Dinsdag waren we gewend aan het niets doen en dan is het al weer bijna vrijdag.... maar we hebben het heerlijk gehad. Helaas niet veel foto's gemaakt...het fototoestel is te zwaar voor mij. Maar deze wil ik jullie toch niet onthouden.

Foto genomen in de steenkolenmijn museum te Valkenburg.Foto gemaakt in Kasteel Hoensbroek

Speciaal voor Lynda
Genomen in een restaurant Drielandenpunt Vaals

En nu zijn we weer thuis, er wordt niet meer geschaatst en ook de sneeuw is weg.
Weer even omschakelen maar als er een zonnetje bij komt  ;) hoor je mij niet klagen.
Ook thuis gekomen hebben we nog een aantal foto's gemaakt van de vogeltjes die ons komen bezoeken.

2 staartmezen en een..... ik denk een pimpelmees in de kokosnoot.


Foto gemaakt door manlief "Grote Lijster"

Het is druk met de vogeltjes, de specht, merels, vinken, roodborstjes, winterkoninkje, heggenmus, koolmezen weten onze tuin goed te vinden en dat geeft weer even wat afleiding want de hele dag thuis zitten vind ik nog een heel gedoe... ik kan niet lang achter elkaar computeren... lezen lukt niet echt en winkelen tja...dat kost geld.... haha

Ik heb ook nog een aantal kaartjes gemaakt... waar ik natuurlijk niet allemaal foto's heb gemaakt. Hieronder een kaartje voor een medeblogster die haar schoonvader op te jonge leeftijd moest verliezen.


Papier van Glitz Design en een zelf gemaakte bloem met oude knoop!


Goed volgens mij zijn jullie weer helemaal bij, ik lees de blogs wel maar reageer niet zoveel tikken doet zeer.. Ik ben in gedachte bij al jullie ziek en zeer, leef mee met van alles!
Ohh ik wil toch ook mijn volgers bedanken dat jullie zoveel geduld met mij hebben.
Het is elke keer weer leuk om te zien dat ik zoveel volgers heb.... en straks... na de operatie als alles weer is zoals ik het wil hebben... (lees geen pijn) ga ik eens nadenken over iets waar ik jullie mee kan bedanken.

Mocht er nog iemand zijn die ongeveer 5 jaargangen 2005 - 2010 Ariadne at Home's willen hebben (er missen er een aantal) die mogen ze hier (Vinkeveen) gratis en voor niks ophalen laat maar even weten als je geïnteresseerd bent, mochten er meerdere mensen geïnteresseerd zijn kijken we even hoe we dat gaan oplossen.

Groetjes en ik hoop tot gauw maar weer.


15 opmerkingen:

 1. Toch leuk dat je nog eens wat geschreven hebt. Goed dat je schouder kan geopereerd worden, inderdaad iedereen begint te twijfelen na een tijd.
  Vaals is inderdaad mooi, heel mooi om te wandelen hé.
  Liefs en nog veel sterkte Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anita,
  Wat goed om weer een keer van je te horen. Het was wel heel lang stil bij jou. Gelukkig dat er nu duidelijkheid is over wat er met je schouder mis is. Maar toch jammer dat je het gevoel hebt dat je jezelf moet bewijzen bij UWV, voor je gevoel dan. Die instanties zijn niet zo menselijk als ze doen geloven hoor. Dat is ook mijn ervaring. Je bent gewoon een nummer en als er iets in hun ogen niet klopt, dan heb je gewoon pech. Ik zit zelf nog tot november van dit jaar vast aan UWV, met sollicitatieplicht en al, maar ik zal blij zijn als ik daar van af ben...
  Volg je gevoel en blijf dicht bij jezelf. Laat ze maar...
  Wel vervelend dat je nu nog 14 weken moet wachten tot er iets aan gedaan kan worden. Dat is wel heel lang...
  Maar tot dan, geniet van de leuke en mooie dingen om je heen, het wordt straks weer lente, dan zie je alles om je heen weer groeien en bloeien... De rest komt wel weer...
  Heel veel liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. p.s. Je foto´s van die week in Limburg zijn echt heel erg mooi en de foto´s van de vogeltjes in je tuin... geweldig. Hier kan ik ook zo van genieten.. Jammer genoeg lukt het mij niet de vogels hier in de tuin goed op de foto te zetten. Maar ik smul van deze plaatjes,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hou nog even vol!
  14 weken is lang om op te wachten maar eerder om dan je denkt.
  Je foto's zijn mooi over Limburg!


  Fijne dag,

  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk biedt de operatie over een aantal weken de oplossing, ik kan goed begrijpen dat je het er helemaal mee gehad hebt!!

  Zorg goed voor jezelf, ook al twijfelen anderen soms aan je verhaal, als jij zeker weet dat het is zoals het is, moet jij in ieder geval nooit aan jezelf gaan twijfelen!

  Sterkte met alles! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat er nu toch iets uitgekomen is. En hoop dat de operatie iets goeds voor je doet.

  Groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Doe het maar kalmpjes aan,hoor.
  Niets zo erg als pijn.
  Lief,dat je even iets laat horen.
  En hopelijk dat de operatie je van je pijn gaat verlossen.
  Heel veel sterkte.

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Had het allemaal al gelezen op fb.....wat een ellende zeg 14 weken......enne kom je morgen ??? hij is errrrrrrrrrr....liefs van mij.....nikzzzzzz specialls voor mij ??...hmmmmmm....xxx...


  Happy Valentine's day....♥.. ♥... ♥....Love Ria......♥.. ♥... ♥....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je er weer bent! Ik hoop dat de operatie je klachten wegneemt, blijft toch vervelend om altijd pijn te hebben en dat er dan ook nog mensen zijn die aan je twijfelen...

  Pas goed op jezelf. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig dat er nu toch iets uit is gekomen...nu kan er wat gebeuren en word je serieus genomen.
  Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor, het mooiste cadeau is jij weer beter en weer veel gezellige posten bij je.

  Beterschap en liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Anita, wat akelig om te lezen dat het nog steeds niet goed met je schouder gaat. Ik hoop dat die 14 weken snel voorbij gaan en dat je misschien toch nog eerder geholpen kunt worden.
  Veel liefs Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. vreselijk wanneer ze je met al je pijn van het kastje naar de muur sturen. het is inderdaad een lange wachttijd, maar je weet nu tenminste dat ze je kunnen helpen! veel sterkte, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat je mee wilt doen aan mijn give away, ik zal voor je duimen.
  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn,dat je even iets van je laat horen.
  Ik hoop echt voor je,dat de operatie er voor gaat zorgen,dat je weer pijnvrij wordt.
  En wat een prachtige foto's laat je zien.
  En je kaarten zijn ook al zo mooi.

  Heel veel sterkte.

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beautiful pictures. Greetings from Poland
  MontanA

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een berichtje achterlaat, heel erg bedankt.

Populaire berichten