vrijdag 18 februari 2011

Een weekje weg... update

Kwam ik vanmorgen ineens tot de conclusie dat ik helemaal niets nog heb verteld over ons (mijn man en ikke) weekje weg!
Dus hier toch nog even onze belevenissen in een notendop.

Vrijdagochtend moest manlief nog even naar zijn werk er moest nog een sollicitatiegesprek gevoerd worden.. want we willen van de zomer 3 weken op vakantie zonder elk moment gebeld te worden door zijn werk om hulp te bieden...
Je moet je dan voorstellen we varen dan op de Waddenzee... geen internet ... dus dan moeten we een haven op zoeken om in te loggen en het probleem op te lossen... (een beetje overdreven maar dat zou dus kunnen) en dat willen we niet dus er moet iemand bij komen.

Goed vrijdagmiddag op weg en lekker in ons huisje alle spullen ingeregeld (lees boeken/tijdschriften een plaatsje gegeven) en het bad opgezocht.... mmmmmmmmmmmm dit heb ik nog vele keren gedaan in de week. (ohh ik mis zoo verschrikkelijk een bad bij ons in huis, MANLIEFFFFF ik weet dat het prio kwestie is... maaar schiet een beetje op!)

we hadden al een A maar
ik moest en zou ook nog
een R hebben en gelukkig
bij Deja Vu hadden ze
nog een R!
We hebben zaterdag een rondje brocantewinkeltjes gedaan.. we zijn in Oosterhout geweest bij Deja vu en in Kaatsheuvel bij Yvonne's brocante. Yvonne heeft sinds kort ook een blog. Natuurlijk heb ik geen foto's gemaakt wat een sukkel ben ik toch he... hoe doen jullie dat vragen jullie of je foto's mag maken of doe je het gewoon?

Ik durf het niet te vragen maar ook niet gewoon te doen, stom stom stom...
Maar als je in de buurt van Oosterhout bent dan is de winkel van Dees echt super... wat staat daar veel ik heb er (helaas) maar 1 ding gekocht in de gedachte dat we de komende week nog wel in de buurt zouden zijn om nog wat op te halen maar helaas is dat er niet van gekomen.
Zoals ik het kon zien zijn het 2 huisjes waar van elke kamer ingericht zijn bijvoorbeeld een keuken/serre/slaapkamers echt heel erg mooi. En ik had het zo graag willen fotograferen, ik moet harder worden geloof ik.

Bij Yvonne (ook zo'n super winkel) heb ik meer gekocht kijk maar wat ik heb gekocht (eindelijk 2 chocolademallen!)  zie hieronder:
Ik word zo hebberig in deze winkels maar ik heb me ingehouden hoewel Manlief ook wel een beetje enthousiast werd. We waren nog niet binnen of er werd al gevraagd of we koffie wilde (en daarna geloof ik nog 2x) er hangt een heel gezellige sfeer in deze smalle winkel met zoveel leuks!

2 prachtige mallen waarvan een  A!
Ohh ik ben gek op letters
een jus/sauskom!


Bij Yvonne's brocante heb ik ook nog een paar van die bedeltjes gekocht deze zijn bij mijn dochter die wil ze gebruiken voor het kaarten maken.

en een haakje waar ik nu al het
schroefdraad van heb afgebroken!?

Maar misschien vraag ik er wel een terug.. ik heb net bij "La Flotte" haar paaseieren bewonderd en ik wil hier ook iets mee gaan doen...geen idee of ik dat kan.. maar proberen kan altijd en als het niet lukt kan ik ze altijd nog kopen bij haar.

Wat hebben we verder nog gedaan.. we hebben gezwommen met dochterlief en vriendlief deze waren voor een nachtje over.
We zijn naar Antwerpen geweest.. en zulke lieve leuke hondjes gezien maar niets gekocht... veel zielige vogeltjes gezien in een hokje maar toch maar geen foto's gemaakt  (ja ja ik durfde weer niet) het was KOUD!
We hebben elke middag buitenshuis geluncht...
We zijn naar Dordrecht geweest naar Vreeken's Zaden, we waren er al eerder geweest zo'n smal winkeltje en zooo veel verschillende soorten zaden te koop we kwamen er natuurlijk ook weer met heel veel zaden vandaan...je wordt zo hebberig.
In Dordrecht zijn we ook nog naar Pippoo's geweest, natuurlijk hebben we daar ook nog het een en ander gekocht voor mijn dochter zij is op dit moment bezig met kaarten maken en heeft sinds kort ook een blog.

Wat hebben we nog meer gedaan..... ohh ja we zijn naar het Watersnoodmuseum geweest heel indrukwekkend,  en daarna nogmaals een keer naar Antwerpen want we hadden nog geen chocolaatjes gekocht... haha en als je dan in België bent moet je toch echt aan de chocolaatjes.. of moet ik zeggen pralines
.
Ik ben vast nog wel wat vergeten maar ik heb in ieder geval heel veel reclame gemaakt in bovenstaande blog, overal de linkjes aangehangen zodat je er zo naar toe kan gaan om het te bekijken.
Manlief en ikke hebben in ieder geval een relaxed weekje gehad en daar waren we beide wel aan toe.

Ik wil wel nog even zeggen dat de dames van Deja vu en Yvonne's brocante het heel leuk vonden dat ik via de blogdames langs gekomen was en we hebben gezellig gekletst bij beide dames.
Iedereen weer bedankt voor alle reacties en een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers... ik heb er al 175, ik ga voor de 200 en dan zal ik weer een give-away verzinnen...

27 opmerkingen:

 1. Zelf eieren werkt verslavend hoor, het is maar dat je het weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anita,

  Wat heb je veel leuke dingen gedaan in het weekje weg...super hoor! Vlak na de kerst ben ik voor het eerst bij Deja Vu geweest, een erg leuke winkel met heel veel mooie spulletjes! Yvonne's Brocante ken ik niet, dus dat adresje moet ik maar goed onthouden.

  Ik heb al een paar keer foto's in een winkel gemaakt, ik zou het nooit zonder toestemming doen maar de reacties zijn alleen maar positief! Ik leg altijd wel even uit waar het voor is, maar dat is dan ook verder nooit een probleem. Dus gewoon vragen...vragen staat vrij en als je het op een nette manier doet, is er toch niets aan de hand?

  Ik wens je een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heerlijk dat liedje op de achtergrond, en wat fijn dat jullie zo genoten hebben, heb een mens nodig zo af en toe, fijn weekend, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt als een superweekje Anita en wat heb je prachtige spulletjes gekocht, ik ben ook dol op cijfers en letters, mooi die letter R.
  Ik wens je een heel fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt een leuke weekje achter de rug, echt genieten in al die leuke winkeltjes. Als nog eens wat foto's wilt zien van Yvonne óf van Déjà-vu kom dat even kijken op mijn blog. Ze staat in een post van december, dus ff zoeken...
  Ik wens je een heel mooi weekend
  Liefs,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wat een heerlijke week heb je gehad!! klinkt allemaal heel leuk en gezellig:) doet een mens goed he.. kun je er weer even tegen!

  fijn weekend!
  lieve groet, Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk weekje, gezellige winkeltjes, leuke aanwinsten ... wat wil je nog meer! Fijn weekend, groetjes Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt allemaal heerlijk.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou dat was een heerlijke week !! leuk hoor...en ja Yvonne het is zo'n schatje.....ken haar al zolang...wij zijn er vorig week geweest......leuk leuk !! nou meis geniet van een heerlijk weekend...ik ga even naar mijn moeder en dan boodschappen halen.......liefs van mij.....kom je morgen???...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goh wat hebben jullie heerlijk genoten en heel veel gedaan en voortaan gewoon netjes vragen om wat foto's te maken en wat een leuke dingen heb je gekocht Anita prachtig
  je je kan heel leuk vertellen
  Fijn weekend
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke post Anita, met al die linkjes ga zo even kijken bij allemaal.
  Lekker dat je genoten heb, lijkt mij dat het een lekker weekje is geweest samen.
  Fijn weekend
  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat klinkt als een heerlijk week. En er nog leuke spullen aan overgehouden ook! Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige aankopen zeg....wat jammer van het haakje....
  En wat heb je heerlijk genoten zo te lezen...
  nu ja...je? Jullie bedoel ik natuurlijk ;0)
  Fijn weekend
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat was dus een heel geslaagde week ,lijkt me heerlijk in die winkeltjes rondneuzen ,jammer genoeg zijn wij afhankelijk van openbaar vervoer dus dat doe je dan niet zo eventjes [wel beter voor mijn knip]Jullie hebben veel gezellige dingen gedaan lees ik wel.Je aankopen zijn heel leuk ,zeker die hele mooie sauskom ,Zucht!!
  Fijn weekend ,liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O heerlijk zo'n weekje weg. Ik wil ook !!!
  Mooie spulletjes heb je gekocht en ik heb je adresjes opgeschreven.
  Groetjes,
  Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een heerlijke week hebben jullie gehad zeg! En altijd leuk om mede-bloggers te ontmoeten.
  Fijn weekend
  Liefs Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heb je er een leuke post vangemaakt, heerlijk om zo mee te genieten.
  Nu tijd om uit te rusten??:)

  Groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat was een heel verhaal, vooral omdat ik ook je links nog even langs gegaan ben. Leuk hoor.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een heerlijke week heb je gehad, zalig even zo samen erop uit. En dan overal lekker struinen en ook nog leuke aanwinsten gevonden, waarvan je thuis nageniet, lekker.
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk hè, bij Yvonne & Dees ik ken de dames ik kwestie ook persoonlijk via een forum en mocht ook al eens op bezoek gaan...
  Lekker relaxweekje hebben jullie gehad zeg, héérlijk!!

  Ik moet je teleurstellen wbt de deurtjes, we hebben ze héél lang bewaard want je weet immers nooit maar helaas ze zijn toch echt weg anders was het uiteraard geen probleem geweest!!
  Solly!!

  Ennuh die paaseieren?? TUULK kun je die zelf maken!! Makkie!!

  Ik wens je een heel fijn nagenietweekend.
  Groetjes Inge...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat klinkt als een heerlijke week en wat heb je leuke dingen gekocht; prachtig!

  Fijn weekend,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de vakantie.
  die letter is ook mooi.

  fijn weekend groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 23. leuk stukje zeg, bedankt....mail me je adres maar even, stuur ik je een nieuw haakje op, zal een slechte geweest zijn, want ik heb er nog geen klachten over gehad!
  mail je adres maar: info@yvonnesbrocante.nl
  je had een grijze he?
  lieve groetjes yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heerlijk zo'n weekje saampjes eruit!!
  En ik doe dat ook niet hoor, fotograveren in winkels, dat voelt zo...eh, alsof je in andermans kasten zit te neuzen ofzo..
  Fijn weekend!
  Groetjes Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hee mam.. wat heb je weer een leuk en lang verhaal op j blog gezet en wat krijg je weer een leuke reacties.:)
  Maar wij zouden zondag toch naar die hobbywinkel gaan?? gaat dit nog door.?

  Grtzz bel me morgen ochtend even voor half 10 en anders na 5 uur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Klinkt als een superweek, en wat een mooie aanwinsten! Fijn weekend verder, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Zo te lezen hebben jullie een heerlijk weekje gehad!! Lekker hoor.

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een berichtje achterlaat, heel erg bedankt.

Populaire berichten