woensdag 5 januari 2011

Niet veel te vertellen

Dames

Niet heel veel te vertellen maar ik wilde toch even langs komen om jullie nogmaals een gelukkig, prachtig, pijnvrij etc Nieuw Jaar te wensen.

A.s. vrijdag ga ik naar de orthopeed voor de uitslag van de MRI met contrastvloeistof... ik verwacht er niet veel van.
Met de fysio zijn we er achter gekomen dat een spier in mijn bovenarm niet (meer) werkt (of in ieder geval bijna niet meer)
Ik moest namelijk een oefening doen met mijn arm naar beneden en dan mijn arm draaien... probeer het maar.. het enige wat er bij mij draaide was mijn hand en onderarm...verder gaat het niet. Dus daar heb ik wel wat vragen over aan de orthopeed maar verder.... ik vrees dat de fysio (en ik dus ook)  heel hard moet werken.
Op dit moment werk ik meestal maandag en donderdag tot ik niet meer kan dat is nu tot ongeveer 3uur dan heb ik er toch maar mooi 7 uur opzitten dus dat schiet op.
Thuis werk ik ook meestal over de gehele dag met wat pauze momenten.

Autorijden lukt nog niet
sommige kleren aantrekken/uittrekken gaat ook niet
Fietsen gaat ook niet
Hiep hiep hoera zeggen lukt maar mijn arm gaat niet in de lucht
een nacht doorslapen lukt ook niet
ach en de rest went wel je begint allerlei trucjes te vinden om toch dat gedaan te krijgen wat je wilt/moet doen.
En dan is er natuurlijk nog mijn man.... die heel veel doet en die ik niet elke keer weer van alles durf te vragen en dan doe ik het zelf.. of maar niet.

to be continued.

Ik kwam vandaag een foto tegen die ik jullie niet wilde onthouden er is van alles te doen in ons blogwereldje en deze foto leek me wel toepasselijk.
2 van mijn kinderen zijn nu uit huis en 1 is er bijna uit... (woont meer bij vriendje en af en toe komt ze thuis.. heel relaxed) dus ik heb het bord niet meer nodig maar ik zou het graag virtueel aan een aantal dames die hier meelezen willen geven. Dames ik leef met jullie mee... maar het gaat over echt waar! Ik ben het levende bewijs van heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeel jaren "ellende" met de kinderen en ik heb het overleefd. Wat zei Jacob Kats ook alweer? "Kinderen zijn hinderen"  dat is toch al heel wat jaren terug dat hij dat zei dus het is iets van alle generaties.Ohh en langs de zijlijn staan altijd mensen die denken dat je het niet goed doet... maar het is zoo anders als je er middenin zit. Zolang er maar geen mishandeling fysiek of verbaal plaats vind komt het allemaal goed.
http://husetvedfjorden.blogspot.com/2011/01/nytt-pa-soverommet.html

31 opmerkingen:

 1. Wat vreselijk balen dat je niet goed herstelt, kan me voorstellen dat je er af en toe moedeloos van wordt. En altijd vragen is niet fijn, ik ken dat. Mijn herstel gaat langzaam maar wel vooruit.
  Herkenbaar dat van die pubers, die van mij zijn 17 en 20. De oudste woont op kamers in Adam en is er af en toe. Het 'ergste' hebben wij ook gehad, de beste stuurlui staan aan wal zullen we maar zeggen,
  lieve groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he meis ik hoop toch echt dat je arm beter word want ohhh daar kun je niet zonder, ik wens jouw en je gezin ook al het goeds van de wereld, liefs Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat naar van je arm en ellendig dat het je zo beperkt in je dagelijkse leven. Ik hoop voor je dat het toch beter gaat worden.
  En je bordje vind ik echt goed die wil ik ook :)
  Mijn oudste is 19 en een lieve meid maar een paar jaar geleden dacht ik dat het nooit meer goed kwam. Maar gelukkig wel, nu nog vier te gaan.
  Heel veel sterkte met je arm.
  Liefs Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou zeg Anita, dan gaat het minder goed dan ik dacht. Vervelend, joh!!! Maar hopelijk geniet je wel van de dingen die wel gaan. (Altijd positief blijven.)
  Kinderen zijn hinderen!!! Tja, want zal ik daar nu op zeggen...... Mijn kleine (hyperdepieper) doerak kan er ook wat van en je ziet vaak genoeg mensen kijken (in de winkel vanochtend nog) maar hij is óók zóóóóóó lief.
  Ik wens je ook een heel gelukkig en zeker pijnvrij jaar. En ik hoop dat je toch stukje bij beetje herstelt.
  Lieve groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat balen zeg dat het herstel zo traag verloopt! Het is toch je arm, die heb je zo nu en dan toch wel nodig lijkt me ;)!
  Ik ben ben nu bijna een jaar geleden aen mn schouder geopereerd, en merk nog dagelijks dat het nog niet is zoals het hoort......wat duurt dat toch allemaal lang he!
  Het bordje is geweldig......;)

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jee ik wist dus helemaal niet dat je zo last van je arm hebt!
  Ik hoop voor je dat het snel beter gaat ben benieuwd wat ze vrijdag zeggen !
  En de rest .....ik zeg even niks meer lijkt me verstandig :) pik wel je foto als dat mag ....xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat schiet niet op zeg met je schouder. Hopelijk gaat het in 2011 beter. Er staat me dus nog wat te wachten?? met mijn pubers nu 14 en 15 nu we zullen het zien. Groetjes Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een tegenvaller dat het gewoon nog helemaal niet goed gaat .En pubers pfff ,ik ben er al heeeeel lang uit maar ben die periode nog niet vergeten hoor .Wel leuk om dan later te horen ,we hebben zo'n leuke jeugd gehad .Beterschap en liefs ,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dan ben ik een mietje zeker?? ik heb geen kinderen...............maar wel rust !!! heel veel rust...en minder zorgen......alhoewel dat laatste weet ik nog niet zo net.......mijn moeder slokt mij ook aardig op......hahahhah!!...meid wat naar nou toch van je schouder......je bent er al zolang mee bezig !! sterkte met alles dikke knuffel van mij....xxxxx....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wens jou een heel gezond en inderdaad PIJNVRIJ 2011 toe Anita, vaak zijn dingen zo gewoon als je nergens last van hebt maar merk je pas hoe onthand je bent als alles niet gaat zoals het moet gaan. Ik duim voor een zo positief mogelijke uitslag hoor!

  En de kids...het is inderdaad soms heel vermoeiend, maar ik weet ook dat ik niets te klagen heb! Alleen de jongste dochter vraagt soms aardig wat geduld, maar een ander zou terecht zeggen dat we in onze handen mogen knijpen! Maar je geruststelling doet toch goed hi hi!

  Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hopenlijk gaat het gauw beter met arm. Hinderlijk, zeg. Mooi bordje aparte kleur.
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. He meid, wat vervelend dat je arm nog niet wil wat jij wil. Maar ja, hoop houden met de therapie...

  Lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat het genezen niet zo hard gaat. Als het uiteindelijk maar goed komt.
  Bij mij is er ook al 1 getrouwd en de ander net afgestudeerd, maar woont nog even op zijn kamer en is de weekeinde thuis met zijn was.
  Dus ik heb het ergste ook al gehad, hoewel het bij mij gelukkig wel meeviel.
  Ze waren en zijn niet zo moeilijk.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat vervelend nieuws allemaal, wat je arm betreft. Hopelijk, hopelijk gaat het in de toekomst een stuk beter.

  Ik weet wat je bedoeld hoor met de kids.
  Ook onze twee oudsten zijn het huis uit, wij genieten nu nog lekker van de laatste ( 19 jaar)
  Ook al is die regelmatig bij zijn vriendin, maar het is nog super gezellig zo hoor.

  Ik heb ooit van de kinderen een spreuk gekregen;
  MOEDERS HOUDEN HUN KINDEREN EEN TIJDJE BIJ DE HAND, MAAR VOOR EEUWIG IN HUN HART!
  En zo is het maar net!

  Jantsje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat naar Anita dat het herstel zo lang op zich laat wachten! Ik wens je veel sterkte en veel gezondheid in 2011!

  Lieve groet
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 16. O die uitdrukking, die riep mijn moeder altijd: ''Kinderen zijn hinderen zijn vader Cats, maar vergat dat hij zelf ook een kind geweest was'' Ennuh ook ik kan je vertellen dat het zo relaxed is als ze niet meer bij je wonen. Maar de zorgen gaan niet over hoor dat kan ik je ook megeven.

  Balen Anita, dat het met je schouder niet opschiet, ik kan me zo goed voorstellen dat je het op een gegeven moment gewoon allemaal weer zelf wil doen, dat je je leven terugwilt.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hoop dat het langzamerhand toch de goede kant op zal gaan met je arm.. zo vervelend dat je niet goed functioneren kunt.. vooral voor jezelf.. sterkte!!

  lieve groet van Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Bah zeg....wat naar nieuws.....
  Maar wat heerlijk dat je zo'n lieve man om je heen hebt.....hij helpt je vast graag.
  Sterkte en geniet van het moment.
  Fijne avond
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. He bah ...balen dat het toch niet helemaal gaat, vooral als wij vrouwen moeten vragen...dan is het dubbel balen, want we willen graag alles zelf doen.
  Heel veel sterkte, dikke knuf!!!
  en wat je bordje tja zit er midden in en af en toe denk ik waar is hier de nooduitgang...
  maar ja en geen bon en geen gebruiksaanwijzing....
  ach als ze slapen zijn ze heeeeeeeel lief
  Toen mijn nichtjes in de periode zaten en mijn kids nog klein waren dacht ik altijd oooh dat doe ik niet zo..en dat gaat mij niet overkomen..
  Nou...dat gaat dus mooi niet door....

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat vervelend dat je zo'n last heb van je arm, hopelijk vinden ze heel snel wat het is en kunnen ze het behandelen.
  Ik heb tijden met een verkalking in mijn schouder gelopen en kon ook mijn arm niet meer optillen, ik heb er toen een injectie in gehad (barboutage) en dat hielp echt enorm.
  Beterschap lieve meis.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het is zo lastig als je arm niet (meer) doet wat je wil, hoop voor jou wel dat het uiteindelijk, met veel oefenen en geduld dat het toch helemaal goed komt. Succes met de uitslag!

  En dat bord ... zo gaaf, moet er stiekem ff heel hard om lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ach wat vervelend dat je nog niet zoveel kan beginnen, sterkte ermee hoor.

  Ja weet je met het ene kind heb je meer te stellen ,als soms met een ander kind, onze oudste dochter doet het prima!En zoonlief, tja...

  Nog een fijne avond groet Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo! Wat vervelend dat je nog zo tobt met je arm. Kwam mijn bosje tulpen toch nog op de goede plaats terecht ;-)
  Ik heb 2 jongens van 15 en 11 en ben heel blij met jouw bordje ;-)

  Fijne avond nog! Groetjes, Nens

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat klink niet erg fijn dat je je arm zo weinig kan gebruiken. Lastig vooral. Doet het dan ook veel pijn?
  Inderdaad opvoeden is heel heel lastig. Ondervind dagelijks zelf mijn problemen met mijn drie bengeltjes. Ik hou mijn hart vast hoe dat straks gaat als ze in de puberteit zitten!!
  Heel veel sterkte en hopelijk is de uitslag niet al te slecht.
  Lieve groet
  Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hè wat naar dat je schouder nog zoveel klachten geeft Anita, hopelijk komt het goed.
  Beterschap,
  groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Veel beterschap met je arm hoor Anita hopelijk vinden ze vlug een oplossing voor je!mooie foto trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Even je vraag beantwoorden Anita. De verf die ik gebruik is van Flexa uit de VT Wonen collectie en de kleur is Melk Wit. Het is een matte krijtachtige verf. Ik heb er vorig jaar een oud kastje mee opgeknapt en die verf beviel zo goed dat ik er ook andere kleinere dingen mee schilder hihi.
  Fijn weekend en sterkte vandaag bij de arts, ik hoop op een goede uitslag.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hij is net binnen......hemmes brengt hem net mee naar huis! leuk leuk !!...liefs groetjes Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wens je heel veel sterkte en beterschap met je arm Anita en hoop dat het weer beter gaat en oefenen en volhouden want pijn kan je leven aardig vergallen (kan ik van meepraten ) maar volhouden met oefenen dat loont
  Mijn kinderen zijn al jaren de deur uit
  maar zorgen blijf je wel levens lang houden hoor
  ook als je kleinkinderen krijg
  Sterkte
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een berichtje achterlaat, heel erg bedankt.

Populaire berichten